Profil


Vi tager hånd om vores kunders regnskaber, så de kan koncentrere sig om deres virksomhed og gøre det, de er bedst til.

Hos ND Revision i Vojens har vi ikke de store armbevægelser, og vi har alle et roligt gemyt. Vi er to i virksomheden; registreret revisor Carsten Feidenhansl og revisorassistent Lene Reeckmann. Vi laver regnskaber for private samt små og mellemstore virksomheder, både privatejede og selskaber, så indehaverne får overblik over deres virksomhed, og har styr på økonomien.

Vi tilbyder alt inden for bogføring, moms, revision, budgettering, skatterådgivning og udarbejdelse og opstilling af årsregnskaber.

Da indehaver Carsten Feidenhansl blev ansat i 1990 hed firmaet Revisionsfirmaet Jessen og Roos ApS, og Carsten Feidenhansl købte halvdelen af virksomheden i 2003, da den ene kompagnon gik på pension. Den sidste halvdel købte han i 2007.

En stor fordel for vores kunder er, at det altid er den samme person, nemlig Carsten Feidenhansl, de snakker med, vedrørende deres økonomiske forhold.

Assistent Lene sørger for kundernes løbende bogføring og afstemninger, både på kontoret i Vojens, men også ude ved kunderne, hvis det ønskes - på dette punkt er vi meget fleksible.

Fleksibilitet er meget vigtigt for os, og det er derfor ikke unormalt, at holde møder med kunderne om aftenen eller i weekenderne, hvor det ofte passer bedre ind i vores kunders tidsplan.

Vi står gerne til rådighed for en uforpligtende snak, hvis du overvejer at skifte revisionskontor eller hvis du som nystartet virksomhedsejer har brug for en revisor.

Carsten Feidenhansl

Registreret revisor
Telefon: 74 54 11 70
Mobil: 23 60 56 10
E-mail: ckf@ndrevision.dk

Lene Reeckmann

Revisor assistent
Telefon: +45 74 54 11 70
E-mail: lre@ndrevision.dk